Weboldal készítés

Céges megjelenésének alapja a weboldal. Ezt látják manapság először a cégekről,

ezért legyen lenyűgöző, sokatmondó és praktikus.

Miért is van weblap készítésre szüksége?

Ma már mindenki az Internet világában él: lehet ez jó is, ha ügyesen használjuk ki a lehetőségeket. Ha terméket, szolgáltatást vagy csak épp egy céget keresünk egy probléma megoldására, akkor a világhálózat nyújtotta lehetőségekhez nyúlunk. Erről nem szabad lemaradni, ki kell használni ezt a lehetőséget! Segítek, hogy egy ilyen hasznot hozó oldal tulajdonosa legyen. Weboldal készítés szolgáltatásomon belül átadom Önnek az elképzelt online megjelenését, sőt, többet is!

Nem csak egy weboldalt készítek Önnek, szolgáltatást nyújtok!

Az oldalak készítésekor szerzett tapasztalataimat felhasználva ötleteket adok a Megrendelőim számára, mivel lehetne még jobb, még látványosabb és még informatívabb az általuk elképzelt megjelenés. Ezáltal nem csak elkészítem a kívánságukat, hanem olyanokra is fel tudom hívni a figyelmüket, amikre még nem is gondoltak.

Az általam készített oldalak mind mobilbarát megjelenítést kapnak, tesztelve adom át őket, hogy mindenki számára szép és vonzó legyen a megjelenítés! Mindegyik általam létrehozott weboldal alap SEO beállításait is elvégzem, hogy a keresők szempontjából minél jobb legyen az oldal nem elfelejtve, hogy a tartalom a látogatóknak szól. Támogatást, segítséget adok az oldalak tartalmának elkészítéséhez, hogy a tervezett kulcsszavakra optimalizált legyen.

Rendben, de mi lesz utána?

Az elkészült oldalak mindegyike naprakész frissítéssel és biztonsági beállításokkal kerülnek új tulajdonosukhoz, hogy ne csak szép, de biztonságos is legyen az online megjelenés!

Amennyiben nem akar foglalkozni az oldal üzemeltetésével, illetve jobban megbízik egy profi szakember tapasztalatában, lehetőség van karbantartási szerződést kötni kedvező áron, havidíjas szolgáltatás keretében. Ekkor leveszem a válláról az elkészült weboldal biztonságos üzemeltetését.

Mennyi ideig is tart ez az egész folyamat?

A weboldal készítés általában 2-4 hétig tart a tervek szerint, de a feltöltendő anyagok átadásától is függhet.

Ok, de ettől még nem értek hozzá!

Nem is várható el senkitől sem, hogy egy most átadott oldalt profi módon tudjon kezelni. Ezért minden, általam készített oldalhoz a megrendelő kívánsága szerint készítek egy rövid használati útmutatót képekkel, melyből alap szinten el lehet sajátítani a mindennapos használat fortélyait. Igyekszem a lehető legegyszerűbben kezelhető oldalt készíteni, legyen szó akár milyen igényről.

 

A weboldalkészítés menete

Konzultáció (online, hogy a távolság se legyen akadály)

Ajánlatkérés az űrlap alapján

Konzultáció (online, hogy a távolság se legyen akadály)

Weboldal struktúra kialakítása

Drótváz összeállítása

Szöveges tartalom elkészítése, képek, videók beszerzése

Domain és tárhely kiválasztása, megrendelése

Grafikai terv megvalósítása

Weboldal kialakítása

Tartalom feltöltése

Tesztelés

Mérőkódok beállítása

Konzultáció (online, hogy a távolság se legyen akadály)

Átadás

Kezdeti támogatás

Néhányan akik engem választottak

SuperinfectionTherapy
Optika Egyesület
Hubertushunting
Veszprémi Érseki Főiskola
Sirály Horgász Egyesület
Weboldal készítés

Ajánlatkérő űrlap

Mutassa be pár szóban a vállalkozását, milyen elképzelése van a weboldal témájával kapcsolatban. Így könnyebb lesz személyre szabott oldalt készíteni, ha tudjuk már előre, mik a cégének erősségei, milyen irányt követ és mik legyenek kiemelt helyen az oldalon.
Erre azért van szükség, hogy pontosabb árajánlatot tudjak készíteni, mivel a célközönség nagyban befolyásolja a weboldal arculatát
Mindenki nézegeti a világhálót, mindenkinek más tetszik. Így tudom a legjobban eltalálni az Ön ízlését. Pár oldal linkjét másolja be ide, amik elnyerték a tetszését és amikhez hasonlóban gondolkodna.
Néhány oldalt kérnék, hogy lássam a konkurenciát is.
Például: Rólunk, bemutatkozás, szolgáltatások, kapcsolat,...
Például: hírlevél, chat, termék promóciója, akció, stb.
Az optimalizálás miatt ez nagyon fontos, szinte elengedhetetlen.

Weboldal készítés, karbantartás vagy csak tanácsadás tekintetében kerestek meg, maradtunk partnerek.

Bakony-Balaton Horgász Szövetség
KCS-Hunting
4x4 logo
Sirály Horgász Egyesület
Anyazárka.hu
Veszprémi Érseki Főiskola
Optika Egyesület
Vital Medical Center
Hubertushunting
Skyting Magazin
Superinfection Therapy
Biosystems Immunolab Zrt.